Kärki no image

Julkaistu: marraskuu 29, 2011 | Hyatt Al-Shammari

Kokouksessa kuultua 29.11.

Hallituksen kokouksessa tänään päivällä keskusteltiin muun muassa tulevista excuista, teatterikäynnistä, ProComin opiskelijajäsenyydestä ja muutosta Pitkäkadulle. Imagon uusi blogi starttaa joulukuussa nimellä Kärki!

-       Tammikuussa Imagolaiset mennevät porukalla teatteriin! Lisätietoja näytelmästä ja ajankohdasta myöhemmin.

-       Imagon uusi blogi, nimeltä Kärki starttaa joulukuussa.

-       Viikolla 4 on luvassa monia yritysvierailuja, koska silloin järjestetään excuviikko Jyväskylässä. Tarkemmat aikataulut ja vierailukohteet selvenevät loppuvuoden aikana.

-       Tanska on voittanut excukohde äänestyksessä – matka sinne tapahtuisi viikkojen 13-14 aikana.

-       Laitoksenkokouksessa kuultu laitoksen muutosta ja tulevasta opetussuunnitelmasta. Vuodenvaihteen jälkeen on muutto Pitkäkadulle. Luvassa olisi tuparit koko Viestintätieteiden laitokselle. Keväällä tulee myös tarkempaa tietoa uudesta opetussuunnitelmasta.

-       ProCom on hyväksynyt vuosikokouksessaan maksuttoman opiskelijajäsenyyden, joka on ainejärjestöjäsenyyteen sidottu. Hallitus tiedottaa keväällä tarkemmin, miten järjestetään käytäntö, jonka kautta kaikki innokkaat voivat liittyä kätevästi ProComin opiskelijajäseneksi.

Tagit: , , , ,


Kirjoittaja

Hyatt Al-Shammari

Kansainvälisen taustan omaava neljännen vuoden yvi Hyatt on aina hymy huulessa. Mestariorganisoija, joka innostuu helposti ja nauttii elämästä veikeällä asenteella. Motto: "Life is better when you're laughing."Takaisin ylös ↑
  • Seuraa meitä!

  • Imagon tapahtumat

  • Yhteistyössä

    ProcomJYYViestiEscapeCrosswrapUnwrittenSohviIlmeTekirKRNRPassionMMAGranoLönnbergPanza

  • Tapahtumat