Kärki no image

Julkaistu: tammikuu 09, 2012 | Anniina Sulku

Procomin opiskelijäsenyys ilmainen imagolaisille

Viestinnän ammattilaisten liiton Procomin opiskelijajäsenyys on tammikuusta 2012 alkaen maksuton viestinnän pääaineopiskelijoille. Edellytyksenä on kuuluminen Imagoon tai johonkin muuhun viestinnän ainejärjestöön.

Jäsenetuja ovat muun muassa neljästi vuodessa ilmestyvä jäsenlehti Profiili, erilaiset Procomin tarjoamat jäsenhintaiset koulutukset – sekä tietysti kuuluminen noin 2100 viestinnän ammattilaisen verkostoon.

Jos kuulut Imagoon, hae Procomin jäsenyyttä tästä.

Jos et kuulu Imagoon, liity ensin jäseneksi näiden ohjeiden avulla.

Tagit: ,


Kirjoittaja

Anniina Sulku

Varapuheenjohtaja avustaa puheenjohtajaa kaikissa tehtävissä ja vastaa opiskelijarekrytoinnista sekä oppiaineen esittelystä. Anniina on 4. vuoden yvi, jolle kerran sanottiin, että maailma on täynnä ystäviä, joita et vielä ole tavannut. Tanssii, fanittaa yhteisöllisyyttä sekä inspiroituu ihmisistä, jotka uskaltavat. Anniinan sijaisena toimii Kia Brandt 1.7.2013 alkaen.Takaisin ylös ↑
  • Seuraa meitä!

  • Imagon tapahtumat

  • Yhteistyössä

    ProcomJYYViestiEscapeCrosswrapUnwrittenSohviIlmeTekirKRNRPassionMMAGranoLönnbergPanza

  • Tapahtumat