Kärki no image

Julkaistu: helmikuu 06, 2012 | Hyatt Al-Shammari

Kokouksessa kuultua 31.1.2012

Imagon hallitus piti kokouksensa Zetassa tiistaina 31.1.2012 kello 14. Keskustelua käytiin muun muassa seuraavista aiheista:

 

-       Tanskan excursio järjestetään viikolla 13 lähtönä maanantai 26. päivä, ja paluu tapahtuu torstaina 29. päivä. Ilmoittautuminen on käynnissä!

-       Vuosijuhlat järjestetään lauantaina 17.3. Hotelli Albassa kello 18. Juhliin on alkanut ilmoittautuminen. Jatkopaikaksi suunnitellaan Brata ja tänä vuonna sillikseen voi osallistua kaikki vuosijuhliin osallistuvat. Luvassa on mahtavat juhlat!

-       Ystävänpäiväbileet järjestetään Freetimessä keskiviikkona 15.2. kello 21:00 alkaen. Kaikki mukaan nauttimaan Valentine’s Day Prom tunnelmasta!

-       Sitsit järjestetään 28.3. lisätietoja myöhemmin.

-       Kärki on lähtenyt hyvin käyntiin ja siellä on jo paljon mielenkiintoisia kirjoituksia. Ja lisää on tulossa – olkaa kuulolla!

 

Imagon hallituksen seuraava kokous pidetään keskiviikkona 15.2.2012 kello 14 Zetassa. Tervetuloa mukaan!

Tagit: , , ,


Kirjoittaja

Hyatt Al-Shammari

Kansainvälisen taustan omaava neljännen vuoden yvi Hyatt on aina hymy huulessa. Mestariorganisoija, joka innostuu helposti ja nauttii elämästä veikeällä asenteella. Motto: "Life is better when you're laughing."Takaisin ylös ↑
  • Seuraa meitä!

  • Imagon tapahtumat

  • Yhteistyössä

    ProcomJYYViestiEscapeCrosswrapUnwrittenSohviIlmeTekirKRNRPassionMMAGranoLönnbergPanza

  • Tapahtumat