Kärki no image

Julkaistu: kesäkuu 12, 2013 | Mari Svahn

Uusia yhteistyökumppaneita

On taas se aika vuodesta, kun vanhat baariyhteistyösopimukset ovat päättyneet. Viestinnän ainejärjestöt ovat solmineet uudet yhteistyösopimukset Shakerin ja Helmen kanssa lukuvuodeksi 2013-2014.  Torso-tarraedut kannattaa tsekata sähköpostista!

Odotamme innolla tulevaa yhteistyötä!

 


Kirjoittaja

Mari Svahn

Mari on jo valmistunut yvi, joka viihtyi Imagon hallitushommissa lähes koko maisteriopintojensa ajan. Mari tykkää siitä kun tapahtuu, mutta hektisen elämän lisäksi rakastaa keveitä aamuja sohvannurkassa teemukin ja blogien parissa.Takaisin ylös ↑
  • Seuraa meitä!

  • Imagon tapahtumat

  • Yhteistyössä

    ProcomJYYViestiEscapeCrosswrapUnwrittenSohviIlmeTekirKRNRPassionMMAGranoLönnbergPanza

  • Tapahtumat