fuksit fuksijoulut

Julkaistu: joulukuu 18, 2014 | Henriikka Uotila

Jeee, It’s Hard to Be a Fuksi

Nopeasti hurahtanut ensimmäinen lukuvuoden puolikas yliopiston kirjoilla huipentui joulukuun alussa pidettyihin viestintätieteiden laitoksen perinteisiin pikkujouluihin. Fuksien järjestämän juhlan suunnittelu alkoi jo varhain syksyllä, kun vastuualueet jaettiin yhteisöviestinnän, journalistiikan ja puheviestinnän untuvikkojen kesken. Kiivaan, mutta sulassa sovussa pidetyn kokouksen lopputuloksena yvien tehtäväksi koitui juhlatilan koristelu ja tuo pelottava, vaarallinen ja yöunissakin kummitteleva humanistin tulikoe eli BUDJETIN LAATIMINEN.

Viikkojen valvominen, silmäpussit ja hiusten ennenaikainen harmaantuminen painuvat kuitenkin mielessämme taka-alalle, kun muistelemme H-hetkeä. Ikimuistoinen ilta alkoi riisipuurolla ja glögillä, jonka jälkeen juhlaväki siirtyi Ilokiven alakertaan seuraamaan fuksien suunnittelemia jouluisia ohjelmanumeroita.

Toinen toistaan omaperäisemmät esitykset (mm. hulvaton amanuenssin Kuuma linja) huvittivat yleisöä, mutta illan todellisina tähtinä mieleen jäivät kuitenkin  - ketkäpä muutkaan kuin – rakkaat professorimme. Vain Elämää- parodian tunneskaala oli kuin fuksisyksy konsanaan: täynnä itkua, naurua, loppukuun epätoivoa ja viinilasin jälkeisiä suuria tunteita.

Illan pimetessä (niin paljon kuin Musta Laatikko –niminen juhlatila voi entisestään pimetä) bändi astui lavalle ja viestinnän opiskelijat ja opettajat antoivat rytmin virrata jalkoihinsa. Tanssia riitti jatkoilla pikkutunneille saakka ja aamulla kiitimme, että pikkujouluja juhlitaan vain kerran vuodessa.

Tulevia juhlia innolla odottaen,
Henriikka Uotila & Helmi Carpén

 


Kirjoittaja

Tapahtumavastaava ideoi, suunnittelee ja järjestää tapahtumia yhdessä muiden ainejärjestöjen kanssa. Vantaan kasvatti Henni on toisen vuoden yvi ja pahan luokan kahviaddikti. Hänet tapaakin usein kahvikuppi kädessä uusia seikkailuja etsimästä tai tapahtumia suunnittelemasta. Henni rakastaa reppureissaamista ja hänen ehdoton lempileffansa on Leijonakuningas. Motto: "Jätä takamuksesi menneeseen!!!" -PumbaTakaisin ylös ↑
  • Seuraa meitä!

  • Imagon tapahtumat

  • Yhteistyössä

    ProcomJYYViestiEscapeCrosswrapUnwrittenSohviIlmeTekirKRNRPassionMMAGranoLönnbergPanza

  • Tapahtumat