Kärki TouruT

Julkaistu: maaliskuu 10, 2015 | Ilja Aalto

Imago jälleen Touru Trophyn valtias

Aurinkoisena ja kaikinpuolin kevättalvisena torstaipäivänä 12.2. miteltiin perinteiseen tapaan viestinnän ainejärjestöjen paremmuudesta puuhelmien askartelussa ja hikinauhoihin sonnustautumisessa – tuttavallisemmin siis sählyssä.

Turnaus päätettiin pelata tänä vuonna ensimmäistä kertaa valtakunnallisten viestijäsitsien yhteydessä mahdollisten ulkopaikkakuntalaisten joukkueiden toivossa, mutta tällä kertaa Suomen Ateenaan matkanneet turistit keskittyivät olemaan ajoissa illan lähtöselvityksessä ja Tourupojasta taisteltiin vanhojen tuttujen – Imagon, Parkun ja Lööpin – kesken. Vierailevien joukkueiden puutteesta huolimatta päivän konsepti havaittiin toimivaksi, ja ajatuksena onkin järjestää valtakunnalliset viestijäsitsit sekä Touru Trophy samana päivänä myös jatkossa.

Turnauksen kulun määräsi heti alusta alkaen Imagon rookie-liikuntavastaavien suorastaan häkellyttävän hyvin onnistunut rekrytointi, minkä myötä edellisvuosien avainpelaajien jättämät valtavat saappaat voitiin edes yrittää täyttää ja materiaalissa riitti leveyttä aina vaihtopenkinkin puolelle. Pienehköillä rostereilla liikenteessä olleet Parku ja Lööppi taistelivat loppuun asti urheasti, mutta turnauksen voittajasta ei ollut tällä kertaa epäselvyyttä. Vihreä YVI-lauma hallitsi kenttätätapahtumia melko suvereenisti ottelusta toiseen, ja peleistä tasaisinkin päättyi Imagon kuuden maalin voittoon.

Joukkueen rautaisesta suorituskyvystä kertoo omaa kieltään ennen kaikkea se, että kaikkien yllätykseksi maalivahti Hemmo ”Daddy’s home” Päiveröisen maski ei saanut kyytiä päivän aikana kertaakaan. Muita maininnan arvoisia suorituksia turnauksesta ovat ainakin Jussi ”Tulipallo” Kotilan hattutemppu finaalissa alkupelien hiljaiselon jälkeen, Henri ”Hätzky” Hätösen suoraan keskivertoa paremmalta tanssisalilta varastetut step-askeleet, Anni ”Lasketaanks toi muka tytöks?” Korhosen totaalinen – erityisesti fyysinen – dominointi turnauksen alusta loppuun sekä Petri ”GoPro” Virran todellinen urheiluruutu-maali, jonka ajaksi hän oli luonnollisesti sammuttanut vekottimensa.

Kaiken kaikkiaan turnausjärjestelyt menivät melko lailla niin kuin eräässä nimeltä mainitsemattomassa suomenruotsalaisessa kodin makasiiniohjelmassa, ja kaikille jäi varmasti muutamista asiaan kuuluvista tulistumisista huolimatta hyvät fiilikset päivän peleistä. Toivottavasti saadaan ensi kerralla mukaan muitakin – haaste on heitetty ainakin Tampereelle, Helsinkiin ja Vaasaan!

Ensi vuoden pelejä jo innolla odotellen,
Ilja Aalto & Henri Hätönen

—-

 Tulokset:

Imago – Parku : 10-1
Lööppi – Imago : 3-9
Parku – Lööppi : 4-8

Imago – Lööppi (Finaali) : 12-3

Turnauksen arvokkaimmaksi pelaajaksi valittiin Lööpin maalissa jokaisessa ottelussa  polvia säästämättä urakoinut Annastiina Lehtonen.

 


Kirjoittaja

Ilja AaltoTakaisin ylös ↑
  • Seuraa meitä!

  • Imagon tapahtumat

  • Yhteistyössä

    ProcomJYYViestiEscapeCrosswrapUnwrittenSohviIlmeTekirKRNRPassionMMAGranoLönnbergPanza

  • Tapahtumat