Kärki 1926013_10152029332071527_65716364_o

Julkaistu: maaliskuu 19, 2015 | Annamari Karjalainen

Imago täysi-ikäistyy: vuosijuhlat viikonloppuna!

Yhteisöviestinnän Imago Ry juhlii vuotuista päätapahtumaansa, 18. vuosijuhlaansa tulevana lauantaina  21. maaliskuuta. Yli kymmenhenkinen vuosijuhlatiimi on työskennellyt juhlien parissa jo yli puoli vuotta, ja H-hetken lähestyessä kaikki alkaa lopultakin olla valmista.

Vuosijuhlissa on pidetty kiinni rakkaista akateemisista juhlaperinteistä, mutta uusiakin ideoita on heitelty rohkeasti ilmaan. Vujutiimin kokoonpanossa on edustettuna tasaisesti sekä vanhempi että aivan tuore opiskelija-aines, joten luvassa on Imagon näköinen, raikas juhlaviikonloppu.

- Järjestelyt alkavat nyt olla todella hyvällä mallilla. Täysi-ikäistyminenhän tapahtuu vain kerran elämässä, joten Imagollekin haluttiin totta kai järjestää asianmukainen aikuistumisriitti, kertoo Imagon tapahtumavastaava ja vuosijuhlatiimin vetäjä Taneli Kivelä.
- Iloksemme voimme myös todeta nyt ilmoittautumisajan päätyttyä, että isot bileet on tulossa!

Vuosijuhlat järjestetään tänä vuonna aivan Jyväskylän valtimolla eli junaradan vieressä sijaitsevassa historiallisessa Vanhassa Asemaravintolassa. Uusi ja vanha kohtaavat, kun nykyisenlaisessa Asemaravintolassa järjestetään nyt ensimmäistä kertaa yliopiston ainejärjestön vuosijuhla.

Satavuotiaassa hirsitalossa, ykkösraiteen laiturilla sijaitsevassa Asemaravintolassa historia on käsinkosketeltavaa; ensimmäinen ravintola perustettiin taloon 1916. Itävallasta kotoisin oleva ravintoloitsija Walter Frühwirth avasi uuden ravintolan paikalle vuosi sitten, yhdistellen niin talon historiaa kuin keskieurooppalaista kokemustaan konseptiin ja makumaailmaan.

- Illan tarjoilut on räätälöity imagolaisten toiveiden mukaan, parhaista raaka-aineista. Valmistelut ovat meidän osaltamme sujuneet oikein hyvin ja tarjolla on hyvän ruoan lisäksi loistavat puitteet juhlille, Frühwirth kertoo.

Vuosijuhlan myötä Imago Ry ja Vanha Asemaravintola aloittavat myös keskinäisen yhteistyön ravintolan ryhtyessä Imagon sponsoriksi. Näin Asemaravintola kurottaa kohti tulevaa, historiallisiin juuriinsa nojaten, ja Imago puolestaan nivoo uusia siteitä paikalliseen yritysyhteistyöhön ja tukee kotipaikkansa elinvoimaisuutta.

- Odotamme innolla sekä näitä ravintolamme ensimmäisiä akateemisia vuosijuhlia että uudenlaista opiskelijayhteistyötä. Jyväskylä on leimallisesti opiskelijakaupunki, ja me haluamme olla myös osa sitä yhteisöä, sanoo Frühwirth.

Imagon juhlinta aloitetaan lauantaina klo 17.30. Vanhassa Asemaravintolassa viihdytään mm. hyvän ruoan, kauniiden sanojen ja elävän musiikin parissa. Kellon käydessä keskiyötä ei yksikään Tuhkimo kiiruhda kotiinsa vaan korkkarit lentävät kattoon kun juhlia jatketaan Club Escapen yläkerrassa. Seuraavana aamuna juhlaväki ehtii käydä vaihtamassa mekot ja puvuntakit rentoihin haalareihin, kun ohjelmassa on vuorossa perinteinen silliaamiainen, jolla tarjoiluista ja viihteestä vastaa ”sillistiimi”.

Pian siis nähdään, arvon juhlaväki! #yvivujut #imagory #vanhaasemaravintola
vanhaasemaravintola.fi 

Kuva: Lauri Kaivo-oja

 


Kirjoittaja

Annamari Karjalainen

Annamari on viestijä kutsumusammatissaan, toisen vuoden maisteriopiskelija, graduisti, yogini, Internetin ystävä, asiamuija ja vujutiimiläinen, joka saattaa joskus kertoa vitsin.Takaisin ylös ↑
  • Seuraa meitä!

  • Imagon tapahtumat

  • Yhteistyössä

    ProcomJYYViestiEscapeCrosswrapUnwrittenSohviIlmeTekirKRNRPassionMMAGranoLönnbergPanza

  • Tapahtumat