Kärki imagory-vujut-2015-119

Julkaistu: huhtikuu 02, 2015 | Sisko Mäkinen

Malja Imagolle

Imagon 18. vuosijuhlia edeltävällä viikolla keskustelu pukuvalinnoista ja kampaussuunnitelmista kävi naisten keskuudessa kiihkeänä. Yvileidit pitivät yhtä lainaamalla toisilleen iltapukuja ja antamalla vinkkejä kiharoiden pohjustukseen. Jännityksellä spekuloimme myös plaseerausta ja sitä, kuinka draaman kaari juhlissa tulee rakentumaan.

Kun taksi kaartoi Vanha Asemaravintolan pihaan ja astuin sisälle puheensorinan sekaan, unohtui jännitys saman tien. Pöytäseurueeni oli itselleni melko uusi, mutta hiljaisia hetkiä ei yviporukassa tarvitse pelätä. Vanha Asemaravintola toimi illallisjuhlan puitteina erinomaisesti ja oli juuri sopiva noin 80-päiselle juhlijajoukolle. Viestijöille ominaiseen tapaan juhlaan oli mahdollista osallistua myös Twitterin ja Istagramin välityksellä käyttämällä avainsanaa yvivujut. Livetwiittaus striimattiin myös juhlapaikan seinälle, jolloin puheenaiheet levisivät avoimesti ympäri salia.

imagory-vujut-2015-45imagory-vujut-2015-59

Illan aikana pääsimme kuulemaan juhlapuheita niin Imagon puheenjohtajan, Vaasan vieraan kuin laitoksen edustuksenkin toimesta. Myös yllätysnumeroille oli tilaa. Yhteistä puheille oli kiitokset imagolaisten hyvästä yhteishengestä sekä ylpeys omaa ainejärjestöä kohtaan. Laura Asunta antoi viestintätieteiden laitoksen puolesta täysi-ikäiselle Imagolle lahjaksi viisi voimakasta sanaa: Itsenäisyys, Menestys, Asenne, Gloria ja Osallisuus. Jokaiseen näistä sanoista liittyy lataus, joka mielessä on varmasti hyvä suunnitella niin ainejärjestön kuin yksittäisen jäsenenkin omaa tulevaisuutta.

imagory-vujut-2015-172imagory-vujut-2015-34

Kun Vanhan Asemaravintolan tarjoilema herkkuillallinen oltiin saatu konjakkia myöten kumottua, oli bändin vuoro ottaa stage haltuun. Tanssilattia täyttyi jo ennen kuin ensimmäinen kappale alkoi soida, ja pysyi kiireisenä aina illan päätökseen saakka. Virallisen osuuden jälkeen ilta jatkui Club Escapessa, jossa maljaa nostettiin vielä kerran täysi-ikäiselle Imagolle. Erityisen juhlavat jatkoista teki se, että jopa vettä pyydettäessä saattoi tilalle saada pullon kuohuvaa!

imagory-vujut-2015-167 (1)imagory-vujut-2015-149

Sunnuntaiaamuna yhteisöllisyys jatkui silliaamiaisen merkeissä. Cygnaeuksen saunatiloille oli kokoontunut kiitettävä joukko illan juhlista selvinneitä – tai  suoraan juhlia jatkavia yvejä. Kotoisasti haalareihin sonnustaneina pääsimme nauttimaan vertaistuen lisäksi tilanteeseen sopivista eväistä ja saunan lämmöstä. Kilpailumielisimmät testasivat taitojaan myös beer pongin parissa. Edellisillan tapahtumissa riitti muisteltavaa, ja juhlien erinomaisia järjestelyjä ja tunnelmaa fiilisteltiin ja kiiteltiin useampaan kertaan.

imagory-vujut-2015-220imagory-vujujatkot-2015-36

En itse ole tuntenut Imagoa sen varhaisempina nuoruusvuosina, mutta täytyy sanoa, että tämän 18-vuotiaan seurassa on erittäin hyvä olla. Imagosta löytyy heittäytymiskykyä ja ystävät ovat sille kaikki kaikessa. Myös aikuismaiset piirteet, kuten vastuunottokyky ja rehti ylpeys omista saavutuksista on vahvasti nähtävissä. Imago pitää omistaan huolta ja saa ansaitusti olla ylpeä omasta itsenäisyydestään, joka nyt täysi-ikäisyyden myötä lienee virallistakin.

Onneksi olkoon 18-vuotias Imago!

Kuvat: Lauri Kaivo-oja
vanhaasemaravintola.fi 

 


Kirjoittaja

Sisko Mäkinen

Sisko on ensimmäisen vuoden maisteriopiskelija, joka lähti laajentamaan osaamistaan yhteisöviestinnän alalle tradenomin papereilla ja yrittäjyystaustalla. Sisko heittäytyy helposti uusiin tilanteisiin ja rakastaa matkustelua.Takaisin ylös ↑
  • Seuraa meitä!

  • Imagon tapahtumat

  • Yhteistyössä

    ProcomJYYViestiEscapeCrosswrapUnwrittenSohviIlmeTekirKRNRPassionMMAGranoLönnbergPanza

  • Tapahtumat