Kärki IMG_7597

Julkaistu: lokakuu 04, 2017 | Essi Nordbäck

Valta vaihtuu – tässä hallitus 2017-2018

Tiistaina 3.10. pidettiin vuosittainen Imagon syyskokous. Kokouksen esityslistalla oli kauden 2017-2018 toimintasuunnitelman hyväksyminen, tulevan kauden tulo- ja menoarvio sekä yhdistyksen sääntömuutoksesta päättäminen. Kokouksessa valittiin myös toiminnantarkastaja ja varatoiminnantarkastaja alkavalle kaudelle. Tilaisuus huipentui kauden 2017-2018 hallituksen ja toimihenkilöiden valintaan.

Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Vilma Paavilainen, toisen vuoden yhteisöviestinnän opiskelija, ja varapuheenjohtajaksi Taru Kalvi, kolmannen vuoden yvi. Vilma toimi kuluneella kaudella ainejärjestön sihteerinä ja Taru excursiovastaavana. Kuluneen kauden puheenjohtaja Aapeli Tourunen väistyy pestistään luottavaisin mielin.

- Olen todella tyytyväinen uuteen hallitukseen. Saatiin hyvä kattaus niin nuoria kuin vanhoja tekijöitä ja tuntuu, että porukalla on hyvä draivi lähteä uudistamaan Imagoa. Luottavaisin käsin jätän Imagon uusille tekijöille, Tourunen hehkuttaa.

Uunituore puheenjohtajisto odottaa uutta kautta innolla.

- Olen tyytyväinen siihen, että Taru saatiin osaksi puheenjohtajatiimiä, sillä meillä on samat tavoitteet. Tulevalla kaudella haluan pitää yllä Imagon perinteitä ja ainejärjestön tuttua yhteisöllisyyttä, mutta samalla lähteä kehittämään uudenlaista toimintaa Pörssi-yhteistyön rinnalle. Aiomme keskittyä esimerkiksi yhä enemmän asiapitoisempiin tapahtumiin, jotka kiinnostavat uusia viestinnän johtamisen maisterifukseja. Tästä tulee tosi hyvä kausi, Paavilainen sanoo.

- Tämä on tekijöiden hallitus. Mukana on sellaisia ihmisiä jotka varmasti saavat asioita eteenpäin. Minulla ja Vilmalla on sama visio Imagon tulevaisuuden pohjustamisesta – emme jätä sitä roikkumaan. Uudella kaudella huolehdimme Imagon roolista kauppakorkeakoulussa sekä pidämme meidän arvokkaat yritys- ja alumnisidosryhmäsuhteet elossa, Kalvi summaa.

IMG_7597

Imagon hallitus 2017-2018:

Puheenjohtaja: Vilma Paavilainen
Varapuheenjohtaja: Taru Kalvi
Sihteeri: Saara Sonninen
Talousvastaava: Jenni Mattinen
Tiedottaja: Emilia Ström
Sidosryhmävastaava: Taru Kalvi
Tapahtumavastaava: Saara Sonninen
Koulutuspoliittinen vastaava: Ilona Uusitalo
Excursiovastaava: Leevi Sorri
Liikunta- ja kulttuurivastaava: Otto Nyyssölä

Toimihenkilöt:
Tapahtumatiimiläinen: Kaisa Malassu
Excursiotiimi: Iina Knuutinen ja Otto Nyyssölä
Liikunta- ja kulttuuritiimi: Hallitus valitsee kauden aikana
Sosiaalipoliittinen vastaava: Hallitus valitsee kauden aikana
Ympäristövastaava: Essi Nordbäck
Kansainvälisyysvastaava: Iina Knuutinen
Verkkosivuvastaava: Jenni Mattinen

Uusi hallitus aloittaa virallisesti toimintansa marraskuun alusta alkaen.
Kirjoittaja

Essi Nordbäck

Ympäristövastaava huolehtii, että Imagon toiminnassa otetaan huomioon myös ympäristönäkökulma. Essi on toisen vuoden maisteriyvi, joka innostuu uusien ihmisten kohtaamisesta ja haaveilee jatkuvasti uusista luontoseikkailuista. Monessa mukana olevaan Essiin voi parhaiten törmätä Seminaarinmäellä kahvikupponen kädessä tai Alakaupungilla pyörän selässä viilettäen.Takaisin ylös ↑
  • Seuraa meitä!

  • Imagon tapahtumat

  • Yhteistyössä

    ProcomJYYViestiEscapeCrosswrapUnwrittenSohviIlmeTekirKRNRPassionMMAGranoLönnbergPanza

  • Tapahtumat