Kärki IMG_5052

Julkaistu: marraskuu 29, 2017 | Emilia Ström

Tutustu uuteen hallitukseen

Imagon uusi timanttinen hallitus kaudelle 2017-2018 aloitti toimintansa virallisesti marraskuun alussa. Mukana on tuttuja kasvoja viime kaudelta, mutta myös muutamia uusia tuttavuuksia. Hallituksesta löytyy nyt niin yvejä kuin kyltereitäkin, eli toisin sanoen sekä yhteisöviestinnän että viestinnän johtamisen pääaineopiskelijoita. Keistä kaikista tässä on tarkalleen ottaen kyse? Lähde mukaan nopealle tutustumiskierrokselle!

Uudeksi puheenjohtajaksi valittu Vilma Paavilainen toimi viime kaudella sihteerin tehtävässä. Nyt puheenjohtajana hänen tärkeimpänä tehtävänään on huolehtia Imagon toiminnan sujuvuudesta. Vilma on toisen vuoden opiskelija, jonka harrastuksiin kuuluu muun muassa Leo-koiran kanssa hengailu, kirjojen ostaminen nopeammin kuin ehtii niitä lukea sekä seuraavan matkan suunnittelu.

Viime kaudella excuvastaavana toiminut Taru Kalvi vastaa nyt varapuheenjohtajan sekä sidosryhmävastaavan tehtävistä. Taru toimii puheenjohtajan oikeana kätenä kaikissa tehtävissä ja vastaa erityisesti opiskelijarekrytoinnista sekä oppiaineen esittelystä. Sidosryhmävastaavana Taru hoitaa yhteistyöasioita yritysten ja muiden sidosryhmien kanssa. Taru on kolmannen vuoden kandiopiskelija, joka tuntee palavaa rakkautta muun muassa kotikaupunkiaan Tamperetta kohtaan. Elämänfilosofian suhteen tämä imagolainen tekee parhaansa uskoakseen (enemmän tai vähemmän suurella menestyksellä) siihen, että: ”Asioilla on tapana järjestyä”.

Saara Sonninen valittiin hallituksen sihteeriksi sekä tapahtumavastaavaksi. Saara vastaa erilaisista hallituksen kokouksien järjestämiseen liittyvistä toimista, kuten kokouskutsun lähettämisestä sekä esityslistan ja pöytäkirjan laatimisesta. Tapahtumavastaavan hommaan puolestaan kuuluu tapahtumien ideointi, suunnittelu ja järkkääminen yhdessä tiimin kanssa. Saara on toisen vuoden kylteri, jonka opintosuunnaksi valikoitui fuksivuoden päätteeksi viestinnän johtaminen. Tapahtumista Saaran voi siis bongata pörssinvalkoisiin (lue: harmaisiin) haalareihin sonnustautuneena. Saara on perimmiltään sataprosenttisen savolainen, vaikkei se murteesta enää aina niin kuulukaan. Saara tuppaa suhtautumaan elämään asenteella ”suattaapa tuo olla vuan eipä tuota aena tiijä”.

Emilia Ström on Imagon uusi tiedottaja, eli hän vastaa Imagon viestinnästä. Tehtäviin kuuluu muun muassa sisällöntuotanto Imagon sosiaalisen median kanaviin ja nettisivuille sekä sähköpostilistojen hallinnointi. Emilia on viestinnän johtamisen maisterifuksi, joka inspiroituu kesäisestä Helsingistä, tyylikkäistä pukeutujista ja terävistä teksteistä. Opiskelun vastapainoksi Emilia tykkää urheilla ja viettää illanistujaisia kavereiden kanssa.

Talousvastaavaksi valittu Jenni Mattinen huolehtii Imagon taloudesta. Tehtäviin kuuluu valvoa rahaliikennettä ja budjettia sekä huolehtia, että laskut maksetaan ajoissa puolin ja toisin. Kolmatta tutkintoaan opiskeleva ensimmäisen vuoden maisterifuksi Jenni kokee vihdoin löytäneensä oman juttunsa viestinnän johtamisen parista. Vapaa-ajalla Jenni viharakastaa Crossfit-harrastustaan, viihtyy lenkkipolulla ja on myös helposti houkuteltavissa livemusiikin äärelle, lasilliselle skumppaa tai hyvää olutta ja lähtee ulkomaille aina, kun raha ja aika antavat myöten.

Otto Nyyssölä vastaa tällä kaudella liikunta- ja kulttuurivastaavan tehtävistä. Otto on musiikkia ja urheilua, erityisesti jalkapalloa rakastava kolmannen vuoden yvi. Näin ollen aiemmin liikunta- sekä excutiimissä olleelle liikunta- ja kulttuurivastaavan pesti on varsin luonnollinen valinta. Otto haluaa lähteä ylläpitämään ja kehittämään Imagon omia vahvoja liikunta- ja kulttuuritapahtumia sekä tekemään niiden tiimoilta yhteistyötä myös muiden ainejärjestöjen kanssa.

Excuvastaavaksi valittu Leevi Sorri tutustuttaa imagolaisia mielenkiintoisiin organisaatioihin ja toimijoihin järjestämällä yritysvierailuja ja muita tilaisuuksia. Leevi on graduaan valmisteleva maisteriopiskelija, joka innostuu fonteista ja printistä.

Essi Nordbäck vastasi viime kaudella tiedottajan pestistä. Tällä hallituskaudella hän toimii ympäristövastaavana ja pitää huolen siitä, että Imagon toiminnassa otetaan huomioon myös ympäristönäkökulma. Essi on toisen vuoden maisteriyvi, joka innostuu uusien ihmisten kohtaamisesta ja haaveilee jatkuvasti uusista luontoseikkailuista. Monessa mukana olevaan Essiin voi parhaiten törmätä Seminaarinmäellä kahvikupponen kädessä tai Alakaupungilla pyörän selässä viilettäen.

Henna Forsman on Imagon uusi sopo eli sosiaalipoliittinen vastaava. Hän edistää Imagon hallituksen kanssa opiskelijoiden tasa-arvoon ja hyvinvointiin liittyviä asioita. Henna on hallituksen muumimamma ja tykkää jutella kaikenlaisista oudoistakin keskustelunaiheista ihmisten kanssa. Koulukiireiden vastapainoksi Henna tykkää reissailla ulkomailla, ulkoilla näteissä maisemissa ja laulaa kovaäänisesti kotona. Aamunsa Henna aloittaa usein melankolista musiikkia kuunnellen, koska kuka nyt heti aamusta jaksaa positiivinen olla?

Ilona Uusitalo valittiin uudeksi kopoksi eli koulutuspoliittiseksi vastaavaksi. Hän toimii yhteyshenkilönä opiskelijoiden ja henkilökunnan välillä sekä valvoo opiskelijoiden etuja opetukseen ja oppiaineeseen liittyvissä asioissa. Kolmatta vuotta kampuksella kulkeva Ilona etsii vapaa-ajalla helpotusta tiedonjanoonsa reppureissuilta ja kirjastoista. Eniten Ilona voimaantuu onnistuessaan tuorekelmun katkaisemisessa.

Kansainvälisyysvastaavaksi valittiin Iina Knuutinen. Iinan sydämen asialla on huolehtia vaihtareiden ja maisteriohjelmissa opiskelevien viestijäkollegojen viihtyvyydestä sekä kansainvälisyydestä Imagon tapahtumissa. Iina on myös mukana excutiimissä. Iina on toisen vuoden yvi, kolmannen vuoden journalisti ja ikuinen haaveilija. Kandityön nakuttelun ohella Iinan tämän hetkisiin huveihin kuuluu liiallinen kahvin juonti, edullisten lentojen bongailu sekä korealaisten draamasarjojen pakkomielteinen seuraaminen.

Kaisa Malassu jatkaa tapahtumatiimiläisenä tälläkin kaudella. Hän avustaa tapahtumavastaavaa tapahtumien ideoinnissa, suunnittelussa ja toteutuksessa. Kaisa on toisen vuoden yvi, joka kuluttaa mieluiten töiden ja opiskeluiden jättämän vapaa-ajan hyvän ruuan ja Netflixin parissa. Kevätlukukauden 2018 Kaisa viettää vaihdossa Göteborgissa.

Nyt on tutustumiskierros päätetty – oli ilo saada esitellä meidät. Imagon hallitus toivottaa Sinulle nyt oikein mukavaa ja energistä viikkoa! Törmäillään tapahtumissa ja kampuksilla!


Kirjoittaja

Emilia Ström

Tiedottaja vastaa Imagon viestinnästä. Tehtäviin kuuluu muun muassa nettisivujen ja sosiaalisen median päivitys sekä sähköpostilistojen hallinnointi. Emilia on viestinnän johtamisen maisterifuksi, joka inspiroituu kesäisestä Helsingistä, tyylikkäistä pukeutujista ja terävistä teksteistä. Opiskelun vastapainoksi Emilia tykkää urheilla ja viettää illanistujaisia kavereiden kanssa.Takaisin ylös ↑
  • Seuraa meitä!

  • Imagon tapahtumat

  • Yhteistyössä

    ProcomJYYViestiEscapeCrosswrapUnwrittenSohviIlmeTekirKRNRPassionMMAGranoLönnbergPanza

  • Tapahtumat