Tapahtumat Kosmetiikkapaja, etukuva

Julkaistu: joulukuu 18, 2013 | Henna Birkman

Tuoksuja ja tunnelmaa kosmetiikkapajassa

  • Tweet

Imago järjesti jäsenistölleen kotikosmetiikkapajan tiistaina 10.12. Pöytä notkui herkkuja ja kynttilät loivat tunnelmaa kun imagolaiset opettelivat valmistamaan omaa kosmetiikkaa.

Ilta alkoi patonkien, joulutorttujen ja kookospallojen maistelulla. Pikkuhiljaa alettiin pareittain työstää kuorintavoiteita ja kasvonaamioita. Hella oli kuumana koko illan ja lämpimässä tunnelmassa kokeiltiin uutta ja onnistuttiin.

- Tästä tuli mainio viiden minuutin onnistumisen elämys, Pinja fiilisteli.

Illan aikana kuultiin moneen kertaan todettavan, että kasvonaamiota tekisi mieli syödä sen herkullisen koostumuksen ansiosta. Kotikosmetiikkaa voikin vähän maistaa, sillä siihen tulee pelkästään omasta keittiöstä tuttuja ainesosia. Itse tehdyn kosmetiikan parhaita puolia onkin se, että todella tietää mitä tuotteet sisältävät. Kun ainesosat valitsee tarkkaan voi olla varma siitä, että voiteet eivät sisällä turhia myrkkyjä.

Valmis kosmetiikka sai huippuvastaanoton. Monet kehuivat kosmetiikkaansa samankaltaiseksi, tai jopa paremmaksi, kuin kaupasta ostettavat.

- Kuorinnasta jäi ihana tunne ja naamio pelastaa taatusti kuivan talvi-ihon. Iholle jäi sitruksinen tuoksu vaikken käyttänyt edes suihkusaippua, hehkutti Karoliina testattuaan tekemiään tuotteita.

KOsmetiikka paja, kuva 1

Keskellä pahinta deadline-sumaa rauhallinen iltama tuli tarpeeseen. Opiskelukiireiden takia moni joutui perumaan osallistumisensa, mutta paikalle ehtineet kiittelivät breikistä ruuhkaviikon keskellä. Tapahtuma jota eivät kiireet ja stressi varjostaneet, ja jossa jokainen sai onnistua, oli juuri se mitä imagolaiset kaipasivat. Kosmetiikkapajasta lähdettiin hymyissä suin kotiin, laukut pullottaen pukinkonttiin matkaavia hemmottelutuotteita.

Kuvat Karoliina Hiltunen

 


Kirjoittaja

Henna Birkman

Ympäristövastaava huolehtii, että Imagon toiminnassa otetaan huomioon myös ympäristönäkökulma. Henna on toisen vuoden yvi ja Jyväskylässä harvinaisen suomenruotsalainen. Innostuu pienestä ja lukee mielellään sekä kauno- että tenttikirjallisuutta.



Takaisin ylös ↑
  • Facebook Twitter LinkedIn
  • Yhteistyössä

  • Tapahtumat

    Hallituksen kokous Sohwissa
    04.02. klo 16.00