Alumniyhteistyö no image

Julkaistu: lokakuu 13, 2010 | Tuomas Mäkinen

Hanna Reinikainen ja imagolaiset sosiaalisen median kiemuroissa

Ravintola Soolossa käytiin keskiviikkoiltana 22.9. innostunutta keskustelua sosiaalisen median haasteista työelämässä. Infor Oy:n tutkimuspäällikkö ja yhteisöviestinnän alumni Hanna Reinikainen oli paikalla vastaamassa imagolaisia askarruttaviin kysymyksiin sekä kertomassa omista havainnoistaan sosiaalisen median pyörteistä. Hannan vierailu sai alkunsa Anja Alasillan blogin Taksvärkki–hankkeesta, jossa asiantuntijoita haastetaan viemään omaa osaamistaan oppilaitoksiin.

Tilaisuuden aluksi Hanna kertoi, miten Infor Oy hyödyntää sosiaalista mediaa ja millaisia asenteita työelämässä on SoMea kohtaan. Hannan avaus innoitti imagolaiset keskustelun pyörteisiin. Aihepiirit vaihtelivat sosiaalisen median mahdollisuuksista ja ongelmista aina käytännön tasolle asti. Miten sosiaalinen media saadaan läpi yritysjohdolle? Entä milloin sinne kannattaa mennä? Hannan mukaan yritysjohtoon puree numerot, ja sosiaaliseen mediaan kannattaa mennä nyt kun se on vielä helppoa. Kanavia on olemassa niin monipuolisesti, että jokaiselle organisaatiolle löytyy kyllä oma tapansa näkyä ja vaikuttaa. Keskustelussa painotettiin avoimuutta ja osallistumista. SoMe kuuluu nykypäivänä  kaikkien työnkuvaan! Monet pohtivat myös yritysminän ja yksityisminän sekoittumista sosiaalisessa mediassa. Toisaalta voidaan miettiä, onko niitä todella tarve pitää erillään? Minä olen minä työpaikallakin. Keskustelun kantavan teeman voisi tiivistää seuraavasti: Ei ne SoMen välineet, vaan asenne SoMea kohtaan.

Hannan vierailu oli piristävä lisä Yhteisöviestijöiden syksyyn. Imago toivoo aktiivisuutta alumnien taholta, jotta vastaavankaltaisia tilaisuuksia voitaisiin järjestää jatkossakin!

tiedotti Noora

Tagit: , ,


Kirjoittaja

Tuomas Mäkinen

Kirjoittaja on n:nnen vuoden yvi ja ainoa tietämänsä ihminen, jolla Macklemore menee tunteisiin. Kun Thrift Shop tai Can’t Hold Us lähtee soimaan, pieni osa Tuomasta palaa Gentin öihin. Koska hän uskalsi käydä kokeilemassa ja totesi, että se oli paras juttu ikinä.Takaisin ylös ↑
  • Seuraa meitä!

  • Imagon tapahtumat

  • Yhteistyössä

    ProcomJYYViestiEscapeCrosswrapUnwrittenSohviIlmeTekirKRNRPassionMMAGranoLönnbergPanza

  • Tapahtumat